Els cinc, de nou

a

Jordi Crespo

jordicrespo@kretzo

És un clàssic el seu cafè amb llet de la una de la matinada al Moto Club  de Tarragona. Combina, com pot, castells i bàsquet. Li agrada donar el tomb a les coses, no es queda mai amb un únic punt de vista i gaudeix fent d’advocat del diable. És un líder nat i els qui el coneixen pensen que hauria estat un bon psicòleg.

 

 

Jordi Andreu

jordiandreu

No té pèls a la llengua i això li ha portat algun maldecap. L’any 1999, amb només 24 anys, va ser cap de colla dels Xiquets de Tarragona i avui continua sent una de les veus que lideren els folres dels de la camisa ratllada. Des que va fer les primeres passes com a comentarista per Tarragona Ràdio, s’ha convertit en una mena de Pitxi Alonso del món casteller, l’últim any a TV3. Entre les seves habilitats, més enllà de fer de pare dels seus tres fills, hi ha la captar detalls a plaça que per a la majoria de mortals passen desapercebuts.

 

Jordi Suriñach

jordisuriñach@jordisuri

Darrere d’una aparença seriosa s’hi amaga un home que més d’un dia ha hagut de contenir el riure durant una entrevista. Li agraden les coses ben fetes i no se n’amaga. Els darrers anys ha combinant la seva tasca de periodista amb la d’agulla als Xiquets de Tarragona. És capaç de narrar, com pocs, una diada castellera i és el ‘seny’ del Cdecastells. A veure si es desmelena!

 

 

Cinta Olivan

cintaolivan@CintaOlivan

És d’aquelles persones que sempre somriuen i que transmeten energia positiva. Fins fa poc el seu avi era dels castellers més veterans amb camisa de la Jove de Tarragona, on hi té implicada quasi tota la família. Mare d’un Guiu i un Xesc, combina la seva passió pel disseny gràfic i els castells en aquesta aventura, on s’ha embarcat sense pensar-ho dues vegades. És periodista amant dels ‘tipus’ de lletra.

 

 

Raquel Sans

raquelsans@raquelsans

És la vallenca de l’equip. De la Joves, com tota la seva família. Fa molts anys que s’arrossega en això del periodisme casteller. Des del 2012 coordina el programa Quarts de Nou de TV3 i és una de les cares del programa. És un cul de mal seient i sempre veu el costat positiu de les coses, potser massa. És la rauxa del Cdecastells i de tant en tant se l’ha de frenar.